Statistici

Membri : 1
Conţinut : 759
Link-uri web : 6
Număr afişări conţinut : 1479152

ASOT Radio Player


Acces UtilizatoriNewsletter

Va rugam sa va introduceti numele si adresa de email pentru a putea receptiona newsletterul nostru.

Sunteti conectat

Adresa IP: 3.233.232.160
Show location on Map
Hostname:
ec2-3-233-232-160.compute-1.amazonaws.com

Utilizati: Search Bot
Browser: unknown unkno
Locatia: UNITED STATES

Sondaj

De câte l-ai văzut pe Armin în viaţa ta?
 

Cine Este Online

Avem 6 vizitatori online

Publicitate


Powered by Armand Media Productions
Biografie PDF Imprimare Email
Scris de AVB.ro   
Duminică, 29 Noiembrie 2009 04:14

       armin-van-buurenArmin Van Buuren s-a nascut in 1975, chiar in ziua de Craciun, in Leiden- Olanda si este la ora actuala unul dintre cei mai mari producatori si DJ ai genului trance.
      Ajuns la vârsta de 31 de ani, Armin Van Buuren a fost numit DJ-ul nr 1 din lume, în prestigiosul DJ TOP 100 Pool - votat de peste 350.000 de oameni din întreaga lume. Faptul că este, oficial, cel mai bun DJ din lume reprezintă una dintre multele realizări ale artistului, dar forţa motrice din spatele succesului său este pasiunea pentru muzica dance.
       Cu toate ca i se prevestea o cariera in Drept, Armin a inceput sa mixeze in clubul Nexus din tara natala. Intre timp s-a lasat "prada" activitatii de DJ, si-a mutat echipamentele din propriul dormitor intr-un studio, iar printre primele productii s-au numarat si track-urile "Touch Me" si "Communication". Daca ar fi sa-l citam am putea spune  ca "nu s-a lasat prizonierul propriului stil" si ca se descrie ca fiind "liberal in alegerea sunetelor, euforic si energetic".
        Incepand din 1995, incepe sa lanseze multe piese, la diferite label-uri, piese ce s-au bucurat de un real succes in acea perioada incepand cu  "Blue Fear" la Cyber Records. Aceasta "amprenta albastra” a Euro Trance-ului  a ajuns in UK Chart.
        La inceputul lui 1999, artistul pune bazele propriului label Armind in colaborare cu United Recordings. Primul release Gig - "One" a fost bine primit iar al doilea-  "Touch Me", l-a facut sa semneze cu  Ministry Of Sound in UK, inainte ca albumul sa fie scos sub pseudonimul de Rising Star. Al treilea release, Gimmick - "Free" a fost semnat cu R&S Records, van Buuren reusind sa-si faca propriul label cunoscut intr-un timp foarte scurt. Sub numele de  Gaia lanseaza  "4 Elements" la Captivating Sounds, o subdivizie a Warner Brothers.
        Face echipa cu  DJ Tiesto si astfel se nasc 2 proiecte noi: Major League - "Wonder Where You Are?" lansat la  Blackhole si  Alibi - "Eternity" scos pe piata de Armind. "Eternity" este incununat de succes, atat in topuri, cat si in cluburi si este semnat de casa de discuri a lui Paul van Dyk - Vandit Records. In 2000 van Buuren isi incepe propria serie AVB de compilatii. Isi gaseste echilibrul intre progressive, techno si trance music.In 2002 devine DJ resident in clubul  Glow din Washington D.C. si se bucura de gig-uri in Boston, Chicago, Atlanta, Austin, Denver, New York City, Los Angeles, Istanbul, si St. Louis, dar apare cu regularitate si la pupitrul clubului Amnesia din Ibiza.

       "Universal Religion 2008" , este compilatia de mix-uri ce a fost lansat la Ultra Records pe 4 decembrie 2007, album lansat intai in Statele Unite ale Americii, de pe care face parte si featuring-ul cu Susana numit "If You Should Go". Si pe acest release Armin reuseste sa impleteasca armonios Trance-ul si Progressive Trance-ul.

       Armin van Buuren este un nume important pe scena muzicii trance, atât ca DJ, cât şi ca producător. Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler încă de la 14 ani. Primul său hit a fost Blue fear, lansat în 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie întreagă de producţii ce au pătruns în clasamentele muzicale internaţionale. În plus, el a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League şi Alibi şi a produs piesa Exhale alături de Ferry Corsten. Începând din anul 2000, Armin a lansat seria de compilaţii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai târziu, olandezul şi-a început propria emisiune de radio, intitulată A State of Trance, în timpul căreia îşi făcea cunoscute creaţiile.

     De-a lungul carierei, Armin van Buuren a concertat în peste 25 de ţări, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curând, el a prezentat un set de nouă ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile în care mixeaza constant se numără Passion, Godskitchen, Gatecrasher şi Slinky - Marea Britanie, Glow - Washington şi Ibiza.
      Pe 11 noiembrie 2006, artistul a celebrat pe stadionul A`hoy Rotterdam lansarea unui nou album intitulat 10 years. Motivul care l-a determinat pe Armin sa aleagă această locaţie ca fiind rampa de lansare a noului album, a fost concertul extraordinar susţinut de artist acolo în anul 2005, Armin Only, eveniment puternic marcant emoţional pentru toţi cei 12.000 de participanţi.

      2008 a inceput cu succes pentru DJ-ul numărul 1. În ianuarie, a fost distins cu prestigiosul premiu Buma Cuultur Pop. Apoi, în martie, a fost votat ca ”Best Trance Artist” la premiile Beatport Music. Judecat după realizările artistice în domeniul muzical, dupa succesul national si international, este evident că Armin van Buuren a devenit unul din cele mai influente fenomene trance ale deceniului.

      Chiar şi lista succeselor recente arată munca sa de o viaţă: ”Best Album” pentru Shivers, la Dutch Release Dance Awards şi Edison Awards, ”Best Compilation” pentru A State of Trance în 2006, ”Best European DJ” în 2007 şi ”Best Mix Radio Show” în 2006 şi 2007 pentru show-ul radio A State of Trance.