Statistici

Membri : 1
Conţinut : 759
Link-uri web : 6
Număr afişări conţinut : 1006849

ASOT Radio Player


Acces UtilizatoriNewsletter

Va rugam sa va introduceti numele si adresa de email pentru a putea receptiona newsletterul nostru.

Sunteti conectat

Adresa IP: 34.231.21.160
Hostname:
34.231.21.160

Utilizati: Search Bot
Browser: unknown unkno
Locatia: UNITED STATES

Sondaj

Cine Este Online

Publicitate


Powered by Armand Media Productions
Armin van Buuren, in TOP 10 al celor mai difuzati artisti PDF Imprimare Email
Scris de AVB.ro   
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 02:00
armin_091111_mare         Conform unei companii internationale care monitorizeaza si raporteaza muzica difuzata online si pe statiile de radio, producatorul si DJ-ul Armin van Buuren, ocupa locul 6 in TOP 10 al celor mai difuzati artisti pe radio online, urmand nume puternice cum ar fi U2, Metallica, Madonna, the Beatles si Michael Jackson.

          Armin Van Buuren are un rol important in muzica dance, fiind in continuare considerat de catre public ca fiind cel mai bun DJ din lume. Sunt peste 8 ani de zile de cand “A state of Trance”, show-ul sau de radio, ajunge la peste 28 de milioane de ascultatori saptamanal.

Numarul seriilor lansate in 2004, produse de Armin van Buuren sub denumirea “Universal Religion” a ajuns la patru. Albumul nou contine piese si remixuri exclusive, in colaborari surprinzatoare, momente live inregistrate in nopti calde de vara, in paradisul dance-ului din Ibiza - Amnesia Club. Printre artistii mixati de van Buuren, care apar pe albumul Universal Religion volumul 4, se numara Lange, Andy Moor, Daniel Kandi si multi altii.